Visie & werkwijze

In ons vak zijn we van mening dat er twee belangrijke pijlers het fundament vormen van een optimale werkwijze; dit betreft de punten preventie en ontwikkeling.

Aan de ene kant is het cruciaal om preventieve behandelingen uit te voeren. Uiteindelijk is voorkomen namelijk beter dan genezen. Onze cliënten hebben er baat bij om te allen tijden een zo gezond mogelijk gebit te hebben. Wij zetten dan ook alles op alles om hierin te voorzien.

Tegelijkertijd is er veel aandacht voor ontwikkeling. In de tandheelkunde staat men namelijk nooit stil. Er is continu sprake van nieuwe behandelmethoden. De juiste kennis op dit vlak is daarom cruciaal. Om up-to-date te zijn en om onze cliënten van de best mogelijke zorg te voorzien.

Op dagelijkse basis zetten wij ons daarom in om op beide vlakken te excelleren. Wij gaan graag een stap verder dan je van een tandarts gewend bent. Puur om die maximale gezondheid en comfort van het gebit na te streven.

Praktijkwaarden

Onze praktijkwaarden omschrijven als geen ander wat je van onze producten en dienstverlening mag verwachten.

Betrokken

Betrokken zijn, houdt in dat we oprechte interesse tonen in jouw welzijn. Wij zijn volledig toegewijd aan het optimaliseren van het gebit. Op zo’n wijze, dat je in staat bent om met veel plezier je leven te leiden. Zo weten we altijd wat er speelt, grijpen we tijdig in en doen we meer dan nodig is. We luisteren naar jouw individuele behoeften.

Onderscheidend

Daarnaast zijn we ook onderscheidend. We maken op een positieve manier het verschil voor al onze patiënten. Een betere houding, een grote mate van personalisatie en een professionele uitstraling. De typische eigenschappen van onze praktijk steken er op meerdere vlakken tussenuit.

Betrouwbaar

In deze tandartsenpraktijk zijn we altijd eerlijk. We helpen je alleen op een manier die ook zoden aan de dijk zet. Bovendien benoemen we ook de zaken die misschien wat moeilijker aan te horen zijn. Onze normen en waarden zijn daarbij het allerbelangrijkst. Op deze manier bieden we je een stukje zekerheid. De zekerheid dat je weet dat je optimaal verder wordt geholpen.

Loyaal

Loyaal is eerlijk en trouw zijn. Dat wij op elkaar kunnen rekenen. Dat wij oprecht zijn, afspraken nakomen en volledig betrouwbaar zijn. Loyaal zijn betekent ook geven en nemen en daar een balans in vinden. Eerlijk zijn in wat we doen en zeggen. Geloven in jezelf en in een ander.

Kwaliteit

Bij- en nascholing vormen een belangrijk onderdeel van de werkwijze van deze tandartsenpraktijk. Dit betekent dat alle tandartsen, specialisten en mondhygiënisten zich continu bezighouden met het uitbreiden van hun vakkennis. Zo weet je zeker dat je kiest voor een dienstverlening die is gebaseerd op de meest recente, betrouwbare informatie.

Alle tandartsen zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).

Voor een gedeelte van de mondhygiënisten geldt dat ze zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM).

Daarnaast kun je ons ook terugvinden aan de hand van de volgende bronnen:

Waar kunnen we u mee helpen?

Via de onderstaande knoppen schrijf je je direct in als nieuwe patiënt of plan je meteen een afspraak in.

E-mailen
Inschrijven